Forsendelse, fragtpriser og levering, Danmark
Fri fragt i DK ved køb over 600.00 DKK!
Alle forsendelser leveres af PostNord eller GLS efter vægt.
PostNord Brev 3-10 hverdage. Porto efter vægt. Mindste porto 30.00 DKK. (vi forbeholder os ret til at sende til PakkeShop hvis pakken ikke kan gå i postkasse).
GLS PakkeShop. Vælg selv PakkeShop nær dig. 2 hverdage. Porto efter vægt.
GLS Privat. Omdeling til din privat adresse. 2 hverdage. Porto efter vægt.

 

Forsendelse, fragtpriser og levering, Udland
Alle forsendelser leveres af PostNord eller GLS.
Norge: PostNord Brev 2-3 hverdage + toldtid. Fast porto 108.00 DKK.
Sverige: GLS PakkeShop 5 hverdage. Porto efter vægt. Mindste porto 80.00 DKK.

 

Betaling
Du kan betale med:
– Betalingskort: Dankort, VISA, MasterCard og Maestro.
– MobilePay: Nemt og lynhurtigt.
– Bankoverførsel: (kun Danmark). Du modtager bankoplysninger på mail. Ordren slettes efter 7 dage ved manglende betaling.

Beløbet trækkes når varen er afsendt fra www.sommerfuglehaven.dk.
Alle priser er inkl. moms. Der er ingen gebyr!

 

Betalings sikkerhed
Kortbetaling: Bambora Online A/S er PCI certificeret og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

MobilePay: Med MobilePay er du beskyttet på samme måde, som når du betaler med kort. Dine betalingsoplysninger ligger beskyttet inde i MobilePay, og du undgår derfor at skulle indtaste dine kortoplysninger direkte i browseren. Med MobilePay godkender du en onlinebetaling ligeså nemt, som når du overfører penge til dine venner – du godkender betalingen med et swipe.

 

Reklamationsret
Alt, hvad du køber, er omfattet af gældende dansk købelov.

Efter købelovens regler ydes der 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dog er reklamationsretten begrænset af varens naturlige holdbarhed, som fx frø der har en begrænset holdbarhed.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt og husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Fortrydelsesret
Du har som forbruger ret til at fortryde dit køb. Du har 14 dage til at meddele at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Du kan fortryde dit køb, selvom varen er blevet brugt. Det gælder for alle varegrupper undtagen varer, der er specielt fremstillet til dig, som fx frøblandinger eller planter der er plantet. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal du som forbruger ikke have retur. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Hvis du fortryder dit køb, kan du kontakte os pr telefon eller e-mail, hvor vi så vil aftale, hvordan varen returneres. Dine penge vil blive refunderet senest 2 hverdage efter, vi har fået varen retur. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

 

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i www.sommerfuglehaven.dk overgår til dig som forbruger på leverings tidspunktet.

 

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra www.sommerfuglehaven.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra www.sommerfuglehaven.dk er denne af vejledende art. www.sommerfuglehaven.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

 

Persondatapolitik
Vi foretager kun registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne som arkiveres hos www.sommerfuglehaven.dk opbevares i fem år, jf. bogføringsloven. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til www.sommerfuglehaven.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Betalingsoplysninger

 

Virksomhedsoplysninger
NY EJER EFTER SOMMERFERIEN 2018