www.sommerfuglehaven.dk har base i det midtjydske. Vi er uddannet inden for skovbrug og jordbrugsfag og har interesse og erfaring inden for entomologi, botanik med speciale i blomsterbestøvning. Derudover har undertegnede været medlem af Aarhus Entomologklub siden 1995.
Webshoppen startede i 1999 på vores søsterside www.danmarksinsekter.dk men er nu flyttet til sit helt egen domæne www.sommerfuglehaven.dk.

Hvorfor?
Formålet med www.sommerfuglehaven.dk er at kunne tilbyde nektar- og pollenplanter og frø derfra og andre ting der har relation til insekterne i haven. Danmarks sommerfugle har det svært, men det er ikke kun sommerfuglene der trænger til en hjælpende hånd, også honningbierne og humlebierne er i stærkt tilbagegang på grund af det monotone kulturlandskab vi de sidste 100 år har skabt i dette relative lille land.

At give insekterne en hjælpende hånd med pollen- og nektarplanter er desværre ikke nok til at kunne bevare de forskellige arter der er i tilbagegang, der skal helt andre tiltag til, som fx bevaring af deres levesteder. Men vi kan hjælpe de omkring levende insekter, i specielt foråret hvor der ikke er meget nektar at hente og i efteråret hvor fx humlebidronningerne skal have opbygget deres næringsdepoter til den lange vinter. Derudover er det jo en fryd at kunne følge det liv der hele tiden skifter og udvikler sig gennem hele sommeren i haven.

Vi ønsker dig god fornøjelse i vores webshop www.sommerfuglehaven.dk

www.sommerfuglehaven.dk ejes og drives af:
c/o Svend Michael Nielsen
Allingvej 35
DK-8632 Lemming
CVR: 35778292
Tlf: (+45) 93 91 10 01
E-mail: info@sommerfuglehaven.dk