Omkring 90 % af vores frøarter er dyrket i Danmark. Frøene er økologiske, høstet og sorteret i hånden, og er derfor din garanti for sunde og potente frø hvoraf langt de fleste vil spire. De sidste 10 % kommer fra Østeuropa og bliver indkøbt i store partier, derfor kan de som regel sælges til en lav pris, og også her er kvaliteten helt i top.

Mange af de plantearter vi sælger har været kendt i årevis som gode nektar og pollenplanter, men vi sælger også unikke planter der aldrig har været solgt i Danmark før. Specielt vores sommerfuglebuske hvoraf mange er rene arter, kan ikke købes andre steder i landet. Alle sommerfuglebuske vi sælger er opformeret her i Danmark.

Alle frø vi sælger er høstet året i forvejen og leveres selvfølgelig med såvejledning på frøposen.

Bemærk at nogle plantearters frøstand er sammensat på en sådan måde, at det praktisk taget umuligt at skille frøet fuldstændigt fra frøstanden. I sådanne tilfælde er der andre plantedele med frøet i posen, til gængæld lægger vi rigeligt med frø med.

Nogle år kan der være problemer med at kunne leverer nogle frøarter. Dette skyldes mislykkes høst på grund af dårlig vejr i netop den periode frøet skal modne, og dette fører mange gange til svampe-sygdomme. Problemet prøver vi dog at undgå ved at have vores frøplanter spredt over forskellige steder i landet, men nogle gange lykkes det desværre ikke alligevel. Til gengæld prøver vi hvert år at skaffe nye, flotte og spændende plantearter, der er gode til at tiltrækker sommerfugle og andre smukke og nyttige insekter.

Vi søger hele tiden efter nye flotte og spændene plantearter der kan berige vores haver, ikke kun med smukke former og farver, men også med spændende insekter.

Vi har gjort os umage at forklare de enkelte plantearters fordele i relation til insekterne, og du vil kunne finde en lille forklaring ved hver planteart hvorfor netop denne art har en særlig forbindelses til en insektgruppe.